جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی

همانطور که می دانید، چند تولید کننده بزرگ و مطرح تلویزیون وجود دارند که محصولات آنها در سطح دنیا طرفداران بی شماری دارند. ال جی، سامسونگ و سونی، سه رقیب دیرینه هستند که بیشترین سهم از بازار تلویزیون را در اختیار دارند. این شرکت ها مدل های متنوع تلویزیون اعم از ال سی دی، ال ای دی، پلاسما و سینما خانگی را تولید و روانه بازار کرده اند. امروز می خواهیم تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی را بررسی کنیم. بدون شک محصولات هریک از این برندها، ویژگی های منحصر به فردی دارند که گاهی عامل اصلی انتخاب شدن یا نشدن آنها توسط کاربران هستند. با این حال اگر تفاوت تلویزیون های samsung ، lg و sony را در قابلیت ها و ویژگی های مختلف بدانید، انتخاب بین این سه برند برای شما راحت تر می شود؛ همراه ما باشید.

تفاوت-تلویزیون-های-سامسونگ-ال-جی-و-سونی

تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی در یک نگاه

ال جی، سامسونگ و سونی سالهاست که در زمینه تولید و عرضه تلویزیون فعالیت می کنند. رقابت شدید باعث شده که این سه شرکت روز به روز ویژگی های جدید و کاربردی تری را به محصولات خود اضافه کنند تا نظر کاربران را به خود جلب نمایند. هر سه شرکت مدل های مختلف تلویزیون را در ابعاد و شکل های متنوع تولید و عرضه می کنند و هر کدام، طرفداران خاص خود را دارند. 

اگرچه مراحل کلی ساخت در تلویزیون های هرسه برند تقریبا مشابه است، اما تفاوت هایی هم بین آنها وجود دارد. همین تفاوت های ساختاری موجب تمایز بین مشخصات فنی و در نهایت قابلیت های مختلف این تلویزیون ها شده اند. در ادامه بیشتر تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی را بررسی می کنیم.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید: نحوه تشخیص اصل بودن تلویزیون

تلویزیون های ال جی

ال جی یک شرکت کره ای است که از صفحه نمایش های اولد OLED و LED در تلویزیون های خود استفاده می کند. ال ای دی های این برند به دو دسته معمولی و نانوسل Nano Cell LED تقسیم می شوند. یکی از تفاوت های تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی در همین نکته است. مدل های اولد ال جی، نور پس زمینه یا Backlight ندارند و پیکسل ها به صورت مستقل خاموش و روشن می شوند و نمایش تصویر با کیفیت و رنگ سیاه عمیق را ممکن می سازند.

تلویزیون های LED و Nano Cell LED هم دارای انواع نور پس زمینه Direct و Edge هستند. تلویزیون ال جی دارای تکنولوژی صفحه نمایش IPS است که آرایش پیکسل ها در آن به شکل افقی است. به همین دلیل هم زاویه دید این تلویزیون ها به گونه ای است که از هیچ گوشه ای شاهد افت کیفیت تصویر نیستیم. سری های تلویزیون ال جی در تلویزیون های LED به سری UM، UK و LM و در تلویزیون های Nano Cell LED به سری SK،SM و در تلویزیون های اولد OLED به سری A تا E معروف هستند.

تلویزیون های سامسونگ

 سمت دیگر میدان در بررسی تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی، محصولات محبوب سامسونگ قرار دارند. تلویزیون های این برند به دو دسته LED و QLED تقسیم بندی می شوند. QLED در واقع همان تلویزیون LED است با این تفاوت که یک لایه نازک از ذرات کریستالی در بین نور پس زمینه و صفحه نمایش قرار گرفته است. این لایه، نور را شدت می بخشد و اصلا به همین دلیل به این نوع تلویزیون ها QLED گفته می شود.

سری N، سری NU، سری RU و سری KS شناخته شده ترین تلویزیون های ال ای دی سامسونگ هستند. سری N دارای کیفیت تصویر Full HD ، سری NU ، RU و سری KS دارای کیفیت تصویر 4K هستند. بر خلاف ال جی، samsung در تلویزیون های خود از صفحه نمایش نوع VA استفاده می کند که آرایش پیکسل ها در آن به شکل عمودی است. این مسئله موجب زاویه دید کمتر تلویزیون شده و کنتراست و کیفیت تصویر تلویزیون را از روبرو افزایش داده است.

تلویزیون های سونی

در ادامه مبحث تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی، به تلویزیون های برند قدیمی و محبوب ژاپنی یعنی sony می رسیم. سونی همیشه طرفداران خاص خودش را داشته است. این شرکت دو مدل تلویزیون LED و OLED تولید می کند که بسیار به هم شبیه هستند.

LED های سونی به صورت X……F و یا X……G و همچنین X……H نام گذاری می شوند که حرف آخر در این عنوان بندی، نشان دهنده جدید یا قدیمی بودن محصول است. مثلا تلویزیون X7000F قدیمی تر از X7000G است. جالب است بدانید که شرکت سونی، از هر دو نوع صفحه نمایش IPS و VA در تولیداتش استفاده می کند.

این آموزش برای شما مفید خواهد بود: نحوه نصب برنامه در تلویزیون

تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی در عمل

تا به اینجا نمایی کلی از تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی و ویژگی های محصولات هر برند ارائه دادیم. حال می خواهیم نکات ذکر شده را به صورت عملیاتی توضیح بدهیم. به این معنی که بررسی کنیم هر تلویزیون، دقیقا برای چه فضا یا کاربری مناسب تر است.

اگر به خاطر داشته باشید گفتیم که تلویزیون های ال ای دی ال جی عمدتا با کیفیت تصویر 4K عرضه می شوند. زاویه دید بالا و کیفیت تصویر مناسب از طرفین، خاصیت این نوع تلویزیون است. این مدل برای خانواده های پرجمعیت یا بازی های گروهی و یا استفاده به عنوان مانیتور بسیار مناسب است.

یکی از موارد تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی، این است که ال جی ال ای دی های نانوسل تولید می کند. کیفیت تصویر 4K، نمایش رنگ ها متنوع و اشباع شده، زاویه دید مناسب، پردازنده هایی قوی تر از تلویزیون های LED، سیستم های صوتی 40 واتی و 2.1 تا 2.2 کاناله، طراحی زیبا، قاب باریک و حاشیه صفحه نمایش Bezel کم، بخشی از ویژگی ها و قابلیت های تلویزیون Nano Cell ال جی محسوب می شوند.

ال ای دی های سامسونگ، کیفیت نمایش رنگ بسیار بالایی دارند اما اگر از گوشه ها به نمایشگر آنها نگاه کنید، تصویر تیره می شود.

پردازنده کوانتومی 4K، نمایش رنگ بهتر نسبت به LED، سیستم صوتی 20 وات، طراحی زیبا، روشنایی صفحه نمایش فوق العاده بالا و کارا بخشی از ویژگی هایی هستند که سامسونگ در تلویزیون های QLED خود به کار گرفته است.

یکی دیگر از موارد تفاوت تلویزیون های سامسونگ، ال جی و سونی، بین تلویزیون های ال سی دی این برندهاست. ال ای دی های سونی، کیفیت تصویر 4K دارند و به پردازنده 4K HDR ، سیستم صوتی 20 وات، حافظه داخلی 16 گیگابایت، سیستم عامل اندروید، زاویه دید بالا و پایین و نیز طراحی کلاسیک مجهز شده اند.

تفاوت-تلویزیون-های-سامسونگ-ال-جی-و-سونی

نمایندگی تعمیرات تلویزیون با خدماتی متمایز

نمایندگی تعمیرات تلویزیون ، بررسی و تعمیر انواع مدل های تلویزیون را در شرایطی ویژه و تخصصی انجام می دهد. به این ترتیب که با اختصاص واحدی مجزا برای این کار و تجهیز آن به دستگاه ها و ابزار آلات پیشرفته تعمیری، تمرکز کار تعمیرکاران را افزایش داده و روند ترمیم را تسهیل نموده است. به دلیل حساسیت های بالای قطعات این محصول، تیمی از مجرب ترین تعمیرکاران بر مراحل کار نظارت داشته و از بروز هرگونه خطا در اجرای این مراحل جلوگیری می کنند. به این ترتیب شما کاربران گرامی می توانید از تعمیر انواع مدل های تلویزیون سونی، سامسونگ، ال جی، شارپ، توشیبا، پاناسونیک و … خود در نمایندگی تعمیرات تلویزیون اطمینان کامل داشته باشید.

3/5 (2 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.