جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

آبی شدن صفحه تلویزیون

اگر چند سالی می شود که از تلویزیون خود استفاده می کنید، احتمال پیدایش مشکل آبی شدن نمایشگر تلویزیون بالاست. آبی شدن صفحه تلویزیون می تواند برای کاربر بسیار نگران کننده باشد. این مشکل دارای علل متعددی است. شاید فکر کنید که با ضربه ای به بدنه ی تلویزیون می توان آبی بودن نمایشگر را برطرف کرد. اما به هیچ عنوان نباید به بدنه ی تلویزیون ضربه بزنید. این کار موجب افزایش شدت خرابی دستگاه خواهد شد. ادامه ی مقاله ی پیشرو را از دست ندهید تا شما را با تمامی دلایل ظهور مشکل آبی شدن صفحه تلویزیون آشنا سازیم.

آبی شدن صفحه تلویزیون

دلایل اصلی آبی شدن صفحه تلویزیون

اگر قرار باشد یک دلیل کلی برای آبی شدن صفحه تلویزیون نام ببریم، باید به مسئله ی بی احتیاطی کاربر اشاره کنیم. استفاده ی نادرست شما از تلویزیون عامل اصلی آبی شدن نمایشگر آن است. بنابراین پیشگیری را بر درمان مقدم شمرده و سعی کنید از ظهور اختلالاتی که در بخش های بعدی ذکر خواهیم کرد، جلوگیری نمایید.

ایرادات فنی پنل تلویزیون

پنل بخش مهمی از تلویزیون است که ساختاری حساس و آسیب پذیر دارد. در حین استفاده از تلویزیون باید توجه ویژه ای به سلامت پنل داشته باشید. اصابت ضربه و کنجکاوی کودکان خیلی ساده باعث خرابی پنل تلویزیون های امروزی خواهد شد.

البته هر پنل دارای عمر محدود و منحصر به فردی است که در اثر استهلاک و استفاده ی روزانه از تلویزیون به اتمام می رسد. به هر حال برای رفع خرابی پنل، تعمیرات تخصصی امری ضروری است. ریسک مراجعه به مراکز ناشناس را در راستای تعمیر یا تعویض پنل فراموش کنید. خطای کاری می تواند منجر به مرگ کامل تلویزیون شما شود.

خرابی بک لایت تلویزیون یکی از دلایل آبی شدن صفحه تلویزیون

بک لایت یا نور پس زمینه ی نمایشگر تلویزیون نیز دلیل دیگر برای آبی شدن تصویر است. در چنین شرایطی معمولا نور در برخی نقاط نمایشگر بیشتر و در برخی نقاط هم کمتر است. در واقع معضل آبی شدن تصویر تلویزیون هنگام خرابی بک لایت سراسر نمایشگر را در بر نمی گیرد. به هر حال اگر شاهد چنین اتفاقی هستید، بدون فوت وقت تلویزیون را خاموش کرده و جهت دریافت سرویس های تعمیر در محل نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی با واحد پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.

آبی شدن نمایشگر تلویزیون

مشکل آب خوردگی از دیگر دلایل آبی شدن صفحه تلویزیون

خیس شدن تلویزیون در عرض مدت زمان کوتاهی باعث پیدایش مشکل آبی شدن صفحه تلویزیون خواهد شد. در این شرایط پنل، بک لایت، مدارهای درونی، مین برد، فلت ها و انواع و اقسام قطعات ریز و درشت دستگاه با اختلالات سیستماتیک و دردسرساز روبه رو می شود. به سرعت تلویزیون آب خورده را خاموش کرده و از برق بکشید. پس از خشک کردن سریع پنل با دستمال بدون پرز می بایست بدون فوت وقت نسبت به تعمیر تلویزیون اقدام کنید.

چرا که نفوذ هر چه بیشتر رطوبت در گذر زمان می تواند باعث و بانی افزایش چشم گیر هزینه های تعمیراتی باشد. خاطرنشان می نماییم که کارشناسان مرکز سخت افزار ایران، نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی با استفاده از تجهیزات پیشرفته براساس پارامترهای استاندارد، ذرات آب موجود در تلویزیون را دفع می کنند. در این بین اگر تعویض قطعه ی خاصی ضرورت یابد، جایگزینی به طور حتم با نمونه ی اورجینال مشابه صورت می پذیرد.

بیشتر بخوانید: تعمیر تلویزیون آبخورده

خرابی فلت تلویزیون

فلت بخشی از پنل می باشد که با ظرافت بالایی درون آن قرار گرفته است. گاهی اوقات امکان دارد آبی شدن صفحه تلویزیون با ظهور خطوط افقی و عمودی زائد ترکیب شود. خطوط افقی نشان دهنده خرابی نمایشگر هستند که معمولا گرمای بیش از حد، علت ایجاد آن هاست. باید سعی کنید مدت زمان روشن ماندن تلویزیون را به درستی کنترل کنید.

اگر از آن دسته از افراد هستید که 24 ساعته تلویزیون منزل خود را روشن می گذارند، احتمال آبی شدن ناگهانی نمایشگر تلویزیون و نیز پیدایش خطوط افقی زائد در آن بالاست.  متاسفانه در چنین شرایطی اغلب اوقات راهی جز تعویض کامل پنل وجود ندارد. اما اگر آبی شدن صفحه نمایش تلویزیون با خطوط عمودی همراه باشد، می توان مشکل را با تعویض فلت برطرف نمود.

برخورد آهنربا با پنل تلویزیون

به هیچ عنوان نباید آهنربا را به تلویزیون نزدیک کنید. میدان مغناطیسی میان قطعات تلویزیون خیلی ساده موجب آبی شدن صفحه تلویزیون خواهد شد. در این حالت نیز می بایست پنل سیستم به طور کامل تعویض گردد تا کارایی تلویزیون بازیابی شود.

4.2/5 (4 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.